Consult persoonlijkheidsanalyse

Hoe sta jij in het leven?

Elke mens is uniek en anders.  Het doel van een consult is jezelf begrijpen, inzicht krijgen in waarom je op een bepaalde manier reageert, weten wat je sterke kanten en wat je valkuilen zijn.

Hoe gaan we te werk?

Aan de hand van uiterlijke kenmerken brengen we je persoonlijkheid en karakter in beeld.  We hanteren gelaatkunde, psychognomie, psycho-physiognomie, morpho-psychologie en patho-physiognomie als methodes om eigenschappen en karakteristieken af te lezen. Met andere woorden, we baseren ons op de uiterlijke kenmerken van zowel je gelaat, je schedel als je lichaam om een totaalbeeld van je persoonlijkheid en karakter te vormen.

Wat mag je verwachten?

Een consult zal je een duidelijk inzicht geven in wie je bent en hoe je in elkaar zit.  We geven je graag je eigenschappen en talenten mee en wijzen tevens waar je op moet letten, wat je valkuilen kunnen zijn.  Ook gezondheid komt aan bod.  Je sterke en zwakke kanten op dit vlak of aanleg voor bepaalde ziekten kunnen we eveneens van je gelaat aflezen.

Praktisch

Consulten zijn steeds op afspraak.  Reken op een uur tot anderhalf uur voor een consult.  Heb je specifieke vragen, geef ze dan aan voor het gesprek, dan houden we daar rekening mee.

Consulten zijn mogelijk in Eeklo en in Rotselaar.